Pickwick Spices Caramel Vanilla har en forførende naturlig duft og smag af karamel og vanilje samt en fyldig sødme og krydrede noter, der afslutningsvist giver teen en let prikkende karakter.
Forberedelse
3 breve pr.ltr. og trækketid 3-4 min.
1 brev pr. kop og trækketid 2-3 min.
Chai te er traditionel indisk mælke-te. Der findes mange varianter men fælles for dem er at de laves med sort krydret te, varm mælk og sukker. Chai te skal være krydret - den skal være sød og den skal bestå af rigelig af varm mælk. De klassiske krydderier til chai er kardemomme, kanel, ingefær, nellike, anis og peber.
Bryg Pickwicks Spicy Chai med varmt vand og tilsæt evt. varm mælk og sukker for den helt rigtige cremede og søde chai-oplevelse. Server Chai teen i høje glas eller store kopper. Chai te enten laves som ”half & half” - halv te og halv mælk. Men prøv dig frem for at finde din rette balance mellem te, mælk og sukker. Du kan også skumme mælk og kanel til en flot finish. Eller prøv Pickwicks egen opskrift på Spicy Ice Chai:
Ingredienser (ca. 4 glas):
- 4 breve Spicy Chai
- 2 dl vand
- 1 dl rørsukker
- Isterninger
Læg de 4 breve Spicy Chai i en gryde med 2 dl kogende vand. Lad det trække i 10 minutter sammen med 1 dl rørsukker, sukkeret skal være helt opløst. Fjern tebrevene og stil koncentratet på køl. Ved serveringen fordeles teen i 4 glas sammen med isterninger. Velbekomme!